Στοιχεία Μεταφοράς
Ευρωπαϊκού Wizard101

Γεια σας, Ευρωπαίοι Μάγοι!

Η ώρα ήρθε. Ξεκινώντας από αυτήν την εβδομάδα, η KingsIsle θα ξεκινήσει τη διαδικασία εγγραφής για την ολοκλήρωση της μετάβασης των λογαριασμών Gameforge EU. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής, οι παίκτες του Wizard101 EU της Gameforge θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον προσωπικό τους κωδικό μετάβασης για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στην επίσημη σελίδα εγγραφής μετάβασης της KingsIsle .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας, κάποιοι προηγούμενοι προσωπικοί κωδικοί μετάβασης που έχετε λάβει δεν είναι έγκυροι! Μόνο οι κωδικοί μετάβασης που λαμβάνετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα ή που έχετε λάβει με email από τις 13 Απριλίου και μετά είναι έγκυροι και λειτουργικοί.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του KingsIsle και θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι θα έχετε την πιο ομαλή δυνατή μεταφορά.

Πώς μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα μου από το Gameforge στο KingsIsle;

Τον Απρίλιο, λογικά λάβετε πολλαπλά email από την Gameforge με έναν κωδικό μετάβασης. Αυτός ο κωδικός μετάβασης είναι το εισιτήριό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στους χαρακτήρες, τα αντικείμενα και την πρόοδό σας από την Gameforge στους νέους ευρωπαϊκούς διακομιστές Wizard101 της KingsIsle. Κάθε κωδικός μετάβασης είναι μοναδικός για τον συγκεκριμένο λογαριασμό σας και μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στους ευρωπαϊκούς διακομιστές Wizard101 της KingsIsle.

Βήματα μετάβασης

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε τη διαδικασία μετάβασης των δεδομένων του λογαριασμού σας στο Gameforge στους ευρωπαϊκούς διακομιστές του Wizard101 της KingsIsle.

Βήμα 1 Συνδεθείτε στη διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας στο Wizard101 της Gameforge και εντοπίστε ένα από τα μηνύματα email από την Gameforge που περιέχει τον κωδικό μετάβασης.

Βήμα 2 Πλοηγηθείτε στη σελίδα Εγγραφής Μετάβασης του Wizard101 Europe εδώ. Μόλις πάτε εκεί, συμπληρώστε τη φόρμα, εισαγάγετε τον κωδικό μετάβασής σας και ολοκληρώστε την εγγραφή σας σύμφωνα με τις οδηγίες.

Βήμα 3 Κατεβάστε την εφαρμογή εκκινητή Wizard101 Europe εδώ.

Βήμα 4 Ανοίξτε την εφαρμογή εκκινητή και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόσφατα καταχωρημένο όνομα χρήστη σας για να παίξετε!

Ανταμοιβές μεταφοράς

Το καλωσόρισμα στο Spiral δεν είναι καλωσόρισμα χωρίς μαγικά δώρα!

Παίκτες του Gameforge: Με την εξαργύρωση του κωδικού μεταφοράς, όταν ανοίξει η εγγραφή, θα κερδίσετε:

Δεν έρχεστε από το Gameforge; Με το άνοιγμα οποιουδήποτε νέου λογαριασμού στους ευρωπαϊκούς διακομιστές του Wizard101 εντός 60 ημερών από την κυκλοφορία θα κερδίσετε:

Οι ανταμοιβές θα εφαρμοστούν αυτόματα στους λογαριασμούς που πληρούν τις προϋποθέσεις μετά την κυκλοφορία.

Συχνές ερωτήσεις

Σημείωση: αυτές οι Συχνές Ερωτήσεις θα ενημερώνονται με περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις καθώς προχωράμε στη διαδικασία μεταφοράς.

Οι σέρβερ και ο λογαριασμός σου

GameForge accounts will transfer to KingsIsle EU, not to KingsIsle North America.
Τα παιχνίδια Wizard101 σε όλο τον κόσμο ευθυγραμμίζονται εκ νέου σε μία εταιρεία, την KingsIsle. Αυτήν τη στιγμή, η KingsIsle παρέχει τους σέρβερ του Wizard101 στη Βόρεια Αμερική και η Gameforge διαθέτει τους εξής μοναδικούς σέρβερ για 7 χώρες: ΗΒ, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία, Ελλάδα. Κατά τη μετάβαση θα διατηρηθούν όλοι οι μεμονωμένοι σέρβερ, αλλά θα υπάγονται πλέον σε μία εταιρεία, την KingsIsle.
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες στα email για τη μετάβαση που λάβατε από την Gameforge. Κρατήστε τον κωδικό που λάβατε από αυτά τα email.
 • Ακολούθησε τις σελίδες της KingsIsle στα social media, για να ενημερώνεσαι με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις.
 • Φύλαξε τον κωδικό σου! Δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε. Η Gameforge θα παρέχει μια επιλογή αναζήτησης κωδικού στην ιστοσελίδα της κατά τη μεταβατική περίοδο.
 • Οι λογαριασμοί αναμένεται να μεταφερθούν όταν ανοίξουν οι εγγραφές από τις 16 Μαΐου.
 • Φύλαξε τον κωδικό σου! Δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε. Η Gameforge θα παρέχει μια επιλογή αναζήτησης κωδικού στην ιστοσελίδα της κατά τη μεταβατική περίοδο.
Λογικά θα τις λάβετε αυτόματα στο παράθυρο δώρων του παιχνιδιού σας μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής και τη σύνδεση στους νέους διακομιστές.
 • Οι πληροφορίες σύνδεσης στον διακομιστή NA φυλάσσονται χωριστά από τις πληροφορίες σύνδεσης στην ΕΕ. Η είσοδος σε μια εφαρμογή παιχνιδιού της ΕΕ θα σας δώσει πρόσβαση μόνο στον λογαριασμό σας στην ΕΕ.
 • Συμβουλή: Όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό, συνιστούμε να ΜΗΝ τον ονομάζετε ακριβώς όπως τον έχετε ήδη. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τους μοναδικούς σας λογαριασμούς.
 • Όχι. Η KingsIsle θα δημιουργήσει νέους σέρβερ για τη μετάβαση των δεδομένων και των λογαριασμών της Gameforge. Δεν θα μπορείς να μεταφέρεις έναν λογαριασμό σε ξεχωριστό σέρβερ, δηλαδή ένας γαλλικός λογαριασμός με την Gameforge μπορεί να μεταφερθεί μόνο στον νέο γαλλικό σέρβερ της KingsIsle.
  • Μπορώ να πληρώσω για να μεταφέρω χαρακτήρες σε νέο σέρβερ; Όχι, προς το παρόν δεν μπορούμε να μεταφέρουμε δεδομένα λογαριασμού σε διαφορετικό σέρβερ.
  • Έχω ήδη χαρακτήρες σε λογαριασμό Βόρειας Αμερικής. Μπορώ να τους συγχωνεύσω με τον λογαριασμό μου στην Eυρωπαϊκή Ένωση; Όχι, προς το παρόν δεν μπορούμε να μεταφέρουμε δεδομένα λογαριασμού σε διαφορετικό σέρβερ.
Εάν συμφωνήσατε με τη μετάβαση, Οι υφιστάμενες συνδρομές θα μεταφερθούν, αλλά όχι τα στοιχεία πληρωμής που χρησιμοποιούνται με την Gameforge. Οι συνδρομές θα παραμείνουν ενεργές με τα πλήρη προνόμια της συνδρομής για όλο το πληρωμένο διάστημα, αλλά δεν θα ανανεωθούν αυτόματα. Εάν θέλεις να συνεχίσεις να έχεις την πρόσβαση που σου δίνει η συνδρομή σου, χρειάζεται απλώς να ξεκινήσεις εκ νέου συνδρομή στον ιστότοπο της KingsIsle μετά τη μετάβαση.
 • Ναι! Όλα τα δεδομένα του λογαριασμού και του παιχνιδιού, στα οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα χαρακτήρων, τα επίπεδα, τα αντικείμενα κ.λπ. θα παραμείνουν ίδια στους νέους σέρβερ.
 • Η KingsIsle θα υποστηρίζει τις βασικές πιστωτικές κάρτες και το PayPal σε USD κατά την αρχική περίοδο της μετάβασης.
 • Γίνονται προσπάθειες για να υποστηρίξει PaySafeCard, Sofort και άλλους τοπικούς τρόπους πληρωμής. Θα ενεργοποιηθούν κάποια στιγμή μετά τη μετάβαση.
Οι προσφορές και οι προωθητικές ενέργειες στην κοινότητα της Eυρωπαϊκής Ένωσης θα καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό ξεχωριστά, αν και θα εξακολουθούν να εξαρτώνται από το νέο περιεχόμενο του παιχνιδιού που θα παρουσιάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Κωδικός και υποστήριξη κατά τη μετάβαση

Save your transition code!
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι κωδικοί που ελήφθησαν πριν από τις 13 Απριλίου δεν είναι έγκυροι. Ο νέος σας κωδικός εστάλη μετά από αυτήν την ημερομηνία και είναι αυτός που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή του λογαριασμού σας.
 • Βήμα 1: Συνδεθείτε στη διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας στο Wizard101 της Gameforge και βρείτε το email της Gameforge που περιέχει τον κωδικό μετάβασής σας.
 • Βήμα 2: Πλοηγηθείτε στη διεύθυνση εδώ. Μόλις πάτε εκεί, συμπληρώστε τη φόρμα, εισαγάγετε τον κωδικό μετάβασής σας και ολοκληρώστε την εγγραφή σας σύμφωνα με τις οδηγίες.
 • Βήμα 3: Κατεβάστε την εφαρμογή εκκινητή Wizard101 EU εδώ.
 • Βήμα 4: Ανοίξτε την εφαρμογή εκκινητή και συνδεθείτε στον νέο σας εγγεγραμμένο λογαριασμό για να παίξετε!
 • Η εφαρμογή του κωδικού μεταφοράς θα είναι διαθέσιμη για τουλάχιστον έξι μήνες από την έναρξη της διαδικασίας μετάβασης.
 • Φυλάξτε τον κωδικό σας! Η Gameforge θα παρέχει μια επιλογή αναζήτησης κωδικού στην ιστοσελίδα της κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.
 • Έλεγξε το email που χρησιμοποίησες για την εγγραφή του λογαριασμού σου στην Gameforge, καθώς και τον φάκελο σπαμ, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και άλλους φακέλους. Μπορεί να μην έχει σταλεί ακόμη.
  • Εάν δεν μπορείς να βρεις το email, επικοινώνησε με την Gameforge.
 • Η Gameforge θα σου δώσει επίσης έναν τρόπο για να ανακτήσεις τον κωδικό για περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά τη διαδικασία μετάβασης, οπότε μην καθυστερήσεις. Κατά την περίοδο μετάβασης, θα σταλούν αρκετά email που θα περιλαμβάνουν τον κωδικό σου.
 • Φύλαξε τον κωδικό σου! Δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε. Η Gameforge θα παρέχει μια επιλογή αναζήτησης κωδικού στην ιστοσελίδα της κατά τη μεταβατική περίοδο.
 • Όχι, ο κωδικός σου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στους σέρβερ της Eυρωπαϊκής Ένωσης της KingsIsle για τη Wizard101.
 • Φύλαξε τον κωδικό σου! Δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε. Η Gameforge θα παρέχει μια επιλογή αναζήτησης κωδικού στην ιστοσελίδα της κατά τη μεταβατική περίοδο.
 • Όχι, οι γονικοί και οι παιδικοί λογαριασμοί θα θεωρούνται ξεχωριστοί λογαριασμοί με τους δικούς τους κωδικούς μετάβασης.
 • Μετά τη δημιουργία και τη μετάβαση των ξεχωριστών λογαριασμών, θα μπορείς να τους συνδέσεις σε μια οικογενειακή ομάδα.

υποστήριξη

 • Διαβάστε αυτές τις Συχνές Ερωτήσεις στο σύνολό τους, καθώς μπορεί να περιέχουν την απάντηση.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο εγγεγραμμένος λογαριασμός σας και η εφαρμογή που κατεβάσατε είναι στην ίδια γλώσσα.
 • o Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας στη διεύθυνση support@kingsisle.com.
 • Mόλις πραγματοποιηθεί η μετάβαση και την έχεις ολοκληρώσει χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σου κωδικό, επικοινώνησε με το support@kingsisle.com.
 • Φύλαξε τον κωδικό σου! Δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε. Η Gameforge θα παρέχει μια επιλογή αναζήτησης κωδικού στην ιστοσελίδα της κατά τη μεταβατική περίοδο.
 • Μπορεί να έχετε κατεβάσει λάθος εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σελίδα του ιστότοπου της γλώσσας σας πριν κατεβάσετε την εφαρμογή που ταιριάζει με την εγγραφή του λογαριασμού σας.
 • Οι λογαριασμοί δεν λειτουργούν σε όλες τις γλώσσες!
Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας στη διεύθυνση support@kingsisle.com.
Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας στη διεύθυνση support@kingsisle.com.
Όχι, ούτε η Gameforge ούτε η KingsIsle θα προσφέρουν επιστροφή χρημάτων για αγορές από το κατάστημα, συνδρομές ή άλλες αγορές που αφορούν το Wizard101, αν εξαιρεθείς.
 • Μέχρι να πραγματοποιηθεί η μετάβαση, επικοινώνησε με την Gameforge όπως πάντα. Μόλις ολοκληρώσεις την μετάβαση, η συνδρομή μέλους δεν θα ανανεωθεί αυτόματα, επομένως η ακύρωση της δεν είναι απαραίτητη.
Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον λογαριασμό χρήστη Gameforge, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Gameforge όπως συνήθως. Από τις 16 Μαΐου και έπειτα, μπορείτε να επικοινωνείτε στη διεύθυνση support@kingsisle.com για να λαμβάνετε οποιαδήποτε υποστήριξη σχετικά με το Wizard101.

Κοινότητα

Η κοινότητα της ΕΕ θα συνεχίσει! Το KingsIsle είναι ενθουσιασμένο που συνεργάζεται με όλους τους παίκτες της ΕΕ για να συνεχίσει να προωθεί και να αναπτύσσει την καταπληκτική κοινότητα που υπάρχει.
Ακολούθησε το @PlayWizard101Eu στο Twitter και το Facebook. Μπορείς επίσης να ακολουθήσεις τα κανάλια @Wizard101 της Βόρειας Αμερικής στο Twitter, Facebook και Instagram.
 • Οι ενημερώσεις του παιχνιδιού είναι προγραμματισμένες, ωστόσο το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας τους σε σχέση με τις ενημερώσεις της Βόρειας Αμερικής είναι ακόμα υπό ανάπτυξη.
Το Test Realm θα παραμείνει διαθέσιμο μόνο στους σέρβερ της Βόρειας Αμερικής προς το παρόν. Οι ενημερώσεις με νέο περιεχόμενο θα κυκλοφορούν στους ευρωπαϊκούς σέρβερ ως πλήρως ελεγμένες ενημερώσεις. Η μετάφραση αυτών θα ελέγχεται εσωτερικά.
Οι λίστες φίλων μέσα στο παιχνίδι θα διατηρηθούν, αν και να θυμάσαι ότι οι φίλοι της λίστας σου μπορεί να μην αποδεχτούν τη μετάβαση των λογαριασμών τους στους νέους σέρβερ της Eυρωπαϊκή Ένωση.
 • Θα δουλεύει το ίδιο, όπως είναι αυτή τη στιγμή στους ευρωπαϊκούς σέρβερ.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας καθώς μεταφερόμαστε στη νέα εποχή του ευρωπαϊκού Wizard101. Ανυπομονούμε να δούμε πολλά νέα πρόσωπα στο Spiral!